Καλωσορίσατε!

Ελάτε να χρωματίσουμε μαζί τη ζωή μας.. την καθημερινότητά μας.. να ομορφύνουμε κάθε γωνίτσα του σπιτιού, του παιδικού δωματίου ή οτιδήποτε άλλου φανταστούμε και να δημιουργήσουμε με απλά, όμορφα, οικονομικά και οικολογικά υλικά τα δικά μας "προσωπικά καταφύγια"..

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Με πολύ καθυστέρηση ένα αποκριάτικο χταποδάκι..!

Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει αρκετός καιρός όμως οι υποχρεώσεις ήταν πάρα πολλές και δεν προλάβαινα... δυστυχώς   Υπόσχομαι όμως πως θα επανορθώσω, με την πρώτη ευκαιρία θα "ανεβάζω" ότι έφτιαξα όλη αυτή την περίοδο!  
Αρχικά λοιπόν, δείτε ένα γλυκούλι χταποδάκι εμπνευσμένο από μία αναζήτηση που έκανα στο internet και ακολουθώντας της οδηγίες, βάζοντας όμως και μία τσαχπινιά δικιά μου!  
Οι οδηγίες απλές και γεμάτες φαντασία όπως πάντα:
Αρχικά από μία παλιά μπλουζίτσα φτιάχτηκε το σκουφάκι, το γέμισα με βαμβάκι, του έραψα ματάκια και μαλλάκια στο επάνω μέρος (από τσόχα) και λάστιχο περιμετρικά για το κεφάλι της μικρής που θα το φορούσε.  
Στη συνέχεια έραψα επάνω στο κορμάκι ένα χαρωπό χταποδάκι στα ίδια χρώματα που θα ήταν στη συνέχεια τα πλοκάμια.
Πήρα τσόχα, έραψα στην άκρη χριτς χρατς για να κουμπώνει στη μεσούλα της μικρής και επάνω έραψα τρία ζευγάρια κάλτσες τα οποία πρώτα τα είχα γεμίσει και ράψει στις άκρες τους ώστε να σχηματίζουν μύτη.  
Κατά τόπους έραψα λευκή τσόχα ώστε να θυμίζει τις βεντούζες από το χταποδάκι.  Οπότε.. 6 πλοκάμια και 2 τα ποδαράκια της μικρής Αλκμήνης.. έτοιμο το χταποδάκι μας!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου